Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragenZijn jullie op zoek naar een newborn, baby of cake smash fotograaf in Hellevoetsluis?

Dan ben je bij Milestone Photography bij het goede adres! Milestone Photography heeft ruime ervaring met het fotograferen van baby's. In de fotostudio is ook een ruime keuze aan babyoutfitjes en mooie accessoires om te gebruiken bij de fotoshoot. Ook zijn er zwangerschapsjurken aanwezig.


Newbornfotografie


Wanneer kan ik het beste een newbornshoot reserveren?

Om zeker te zijn van een plekje raad ik aan om al in je zwangerschap contact met mij op te nemen.Wanneer je bij mij een newbornreportage boekt, zet ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Dan hou ik rond deze datum ruimte vrij in mijn agenda. Een newbornbaby fotografeer ik het liefst tussen de 8e en 21e dag na de geboorte. Na de bevalling neem je of je partner zo snel mogelijk contact met mij op om de definitieve datum af te spreken.


Ben je al bevallen maar nog geen newbornreportage geboekt?

Het is natuurlijk wel mogelijk om last minute contact op te nemen, voor een newbornreportage. Wanneer je al bevallen bent. Ik kan dan alleen geen garanties geven op een plekje en er is dan een grotere kans aanwezig dat ik volgeboekt ben. Neem dan zo snel mogelijk contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.


Hoelang duurt een Newbornshoot?

We volgen het ritme van jullie kindje, er is hierbij genoeg ruimte en tijd voor de verzorging en voedingen tussendoor. Er zit geen vaste tijdsduur aan een newbornreportage. Dit is bij elke baby anders, gemiddeld is het zo'n 4 uur. Dit kan wat korter of langer zijn. Tijdens de newbornreportage nemen we ruim de tijd. 


Verzorging

Een newbornreportage maak ik het liefst smorgens nadat de baby in bad is geweest, zodat de baby ontspannen is. Maak ook bij het badje het neusje goed schoon. Smeer de baby gelieve niet in met olie, vaseline of vette crème. Dit geeft namelijk lelijke glimmende vlekken op de foto. Trek de baby het liefst een makkelijk outfitje aan zonder romper, bijvoorbeeld een pyjama pakje. Zodat we hem/haar zo min mogelijk hoeven te storen tijdens het omkleden naar het eerste studio outfitje. Indien mogelijk geef de kleine net voor vertrek of in de fotostudio een voeding. Zodat jullie kindje verzadigd is en we dan direct kunnen beginnen met de fotoreportage.


Welke kleding kunnen we het beste aan? (newbornreportage)

Tijdens de newbornreportage zal de fotostudio warmer zijn en daarom raad ik aan om luchtige kleding aan te trekken. Kiezen jullie ervoor om ook een gezinsfoto te laten maken? Kies dan voor neutrale kleding. Het liefst in natuurlijke kleuren, zonder grote logo's of afbeeldingen. Trek de baby het liefst een makkelijk outfitje aan zonder romper, bijvoorbeeld een pyjama pakje. Zodat we hem/haar zo min mogelijk hoeven te storen tijdens het omkleden naar het eerste studio outfitje. 


Wat neem je mee tijdens een newbornreportage?

Tijdens een newbornreportage krijgen baby's vaak net wat sneller honger. Er is altijd ruimte voor het voeden van je kindje wanneer dat nodig is en ook is er tussendoor tijd om de kleine te knuffelen. Neem voor de zekerheid meer dan genoeg voeding mee. Vergeet ook niet een omslagdoek, spuugdoekjes een speentje, voldoende luiers en luierdoekjes. Voor jullie staat in de studio staat water en eventueel een mueslireep klaar. Mocht je iets anders willen eten of drinken neem dit dan zelf mee.


Neem iets persoonlijks mee.

Om een foto wat extra persoonlijker te maken is het ook leuk om een echo of zijn/haar eerste knuffeltje mee te nemen. of heb je bijvoorbeeld houten blokken met zijn of haar naam, neem deze dan ook zeker mee. Heb jij of je partner een bijzonder beroep? Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandweerman of wellicht werkt één van jullie wel in de verzorging. Wil je dit thema terug laten komen tijdens de fotoshoot? Geef dit via de mail aan en we kunnen samen bekijken wat er mogelijk is. 


Regenboogbaby.

Een regenboogbaby? Een regenboogbaby klinkt misschien leuk, maar staat voor het kindje dat geboren wordt na een verloren kindje. De baby wordt vergeleken met de regenboog en hoop op betere tijden, dat ontstaat als de zon weer gaat schijnen na een zware storm. Wil je dit bijzondere thema ook terug laten komen tijdens een newbornshoot? Geef dit ook zeker via de mail aan. Milestone Photography heeft speciale props (accessoires) welke we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot.


Mijn kindje is ziek!

Wat vervelend! We proberen de fotoshoot zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. Let wel op bij het verzetten van een Cake Smash worden wel de kosten van een nieuwe taart in rekening gebracht. Geef je het wel zo snel mogelijk door?


Baby fotografie (3-11 maanden)


Wat neem je mee tijdens een babyfotoreportage?

Baby fotoshoots duren ongeveer een uur, maar dit kan ook wat korter of langer zijn.

Neem als jullie kindje een lievelingsknuffel heeft deze ook mee. 
Zorg altijd dat je voldoende voeding meeneemt. Naast het stillen van de honger, kan het ook troostend werken.

Maak thuis het neusje goed schoon. Smeer de baby gelieve niet in met olie, vaseline of vette crème. Dit geeft namelijk lelijke glimmende vlekken op de foto.


Mijn kindje is ziek!

Wat vervelend! We proberen de fotoshoot zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. Let wel op bij het verzetten van een Cake Smash worden wel de kosten van een nieuwe taart in rekening gebracht. Geef je het wel zo snel mogelijk door? 


Cake smash fotoshoot


Wanneer kan ik het beste een cake smash reserveren?

Reserveer deze fotoshoot op tijd. Het beste vóór de baby 10 maanden is. Veel van de versiering wordt met de handgemaakt. Ook het bedenken van een mooi thema gaat in overleg. Een cake smash plannen we ongeveer één maand voor de eerste verjaardag in.


Thema Cake Smash

Bij elke cake smash fotoshoot wordt de setting naar wens gemaakt. Ik werk met een lichte of donker houten achtergrond met een witte laminaat vloer als basis. De versiering maak ik in overleg. Je kan ervoor kiezen om het rustig te houden met alleen gekleurde ballonnen of kies bijvoorbeeld uit één van deze leuke thema's.

Boho, Regenboog, Flamingo, Ijsjes, Gaan vissen, Marine, Donut's, Kuikens, Zeedieren, Ruimte of kies voor een fruit thema zoals aardbijen, citroenen of watermeloen. 

Let daarbij op er worden géén thema's van Disney gebruikt. Twijffel je ergens over en of vind je het fijn dat ik met je meedenk? Laat het vooral weten, ik help je graag verder.


Wat neem je mee bij een cake smash?

Neem het lievelingsknuffeltje mee. Ook een snack waarvan jullie zeker zijn dat jullie baby deze graag eet.

Neem ook een badcape, extra luiers, luierdoekjes en spuugdoekjes mee. Denk er aan dat je eigen kleding ook vies kan worden. Maak thuis het neusje goed schoon. Smeer de baby gelieve niet in met olie, vaseline of vette crème. Dit geeft namelijk lelijke glimmende vlekken op de foto.


Moeten wij zelf een taart regelen?

Ja! en dit zeker belangrijk om ook dit op tijd te regelen.

Het mooiste is als de taart mooi bij het thema van de Cake Smash past.Als het nodig is, zal ik nadat de versiering is gemaakt hier wat foto's van maken of advies geven welke taarten er mooi bij passen. Kent je geen bakker/bakster? Geen probleem! Zoet met koek, Super-Taart en Taartentries zijn adressen waar Milestone Photography al vaker mee heeft samen gewerkt. Bij 'Het Blije Bakkertje' is alleen nog mogelijk als je daar ook een verjaardagstaart besteld.


Mijn kindje is ziek!

Geef dit zo snel mogelijk door. We proberen de Cake Smash zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. Bij het verzetten van een Cake Smash worden wel de kosten van een nieuwe taart in rekening gebracht.


Extra informatie


Waar vinden de fotoshoots plaats?

Newborn, baby, cake smash, thema minisessies en mommy and me fotosessies worden allemaal in de fotostudio van Milestone Photography gemaakt. De fotostudio Milestone Photography is gevestigd in Hellevoetsluis.

Een zwangerschapsshoot kan zowel in de fotostudio als op een mooie buiten locatie in Hellevoetsluis gemaakt worden. Voor de buiten foto's zijn we natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Ook is het niet altijd mogelijk om een buiten shoot te boeken. 


Betaling

Bij het reserveren van een fotoshoot wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaal bedrag.


Kan ik een fotoshoot ook  in delen betalen?

Ja dit kan. Mocht het fijn zijn is er nu ook de mogelijkheid om de fotoreportage in delen te betalen. Dit kan in twee of drie delen. Wel ontvang je de grote digitale bestanden pas na ontvangst van de volledige betaling. De kleine bestanden voorzien van logo ontvang je al wel*. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, neem dan altijd eerst even contact met mij via info@milestonephotography.nl *Het aantal fotobestanden hangt van het gekozen pakket af.


Wat kan je na een fotoshoot verwachten?

Na de fotoshoot worden de foto's professioneel nabewerkt.

Ik streef er altijd naar de foto's binnen 3 weken aan te leveren. Het kan soms iets langer duren door vakantieperiodes of door drukte. Mocht dit zo zijn hou ik jullie op de hoogte. Zodra de leukste foto's zijn bewerkt ontvang je via Pixieset een link om ze te bekijken. Hier mogen jullie een keuze maken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt worden deze foto's digitaal verzonden via WeTransfer.

Het aantal foto's is afhankelijk van het gekozen pakket. Willen jullie extra foto's bestellen? Deze kunnen deze tegen meerprijs ook besteld worden.


Lever je ook de RAW-bestanden?

Nee, je krijgt alleen de bewerkte foto’s als jpg-bestand.


Gebruik foto's voor Sociale media en portfolio.

Geef je toestemming dat Milestone Photography de gemaakte foto's mag gebruiken voor Sociale media, eventuele promotie en portfolio? Dan is de fotoshoot extra voordelig, kijk bij de tarieven om het verschil te zien. Liever een foto niet online? Geen probleem. Liever helemaal geen foto's online? Ook dat kan, geef dit wel vooraf aan zodat het tarief wordt aangepast. 


Cadeaubon fotoshoot


Kan je bij Milestone Photography ook cadeaubonnen bestellen?

Ja! Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau?

Geef een cadeaubon van Milestone Photography cadeau bijvoorbeeld aan je zwangere vriendin of vraag zelf een cadeaubon van Milestone Photography voor je eigen verjaardag! Er is altijd wel een gelegenheid om een fotoshoot cadeau te geven of te vragen.

Regelmatig maak ik een cadeaubon, welke vaak gezamelijk gegeven wordt bij een babyshower. Deze cadeaubon wordt feestelijk ingepakt, zodat het een echt cadeautje is om te geven. Je kan een cadeaubon bestellen voor een specifieke fotoreportage of waarde. Deze waarde kan de gelukkige gebruiken als korting voor een fotoreportage. Het bedrag van de cadeaubon mag je zelf bepalen, met een minimum van 25 euro. De cadeaubon geeft dan een korting op het totaalbedrag van de fotoshoot, het resterende bedrag dient bijbetaald te worden, en is een jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De cadeaubon is af te halen bij de fotostudio van Milestone Photography of wordt tegen verzendkosten ook verzonden per post.


Nieuw!


Vanaf nu is het ook mogelijk een mini newbornsessie te boeken.

Tijdens deze newbornsessie worden er alleen foto's van de baby gemaakt.

De baby wordt ingewikkeld in een wrap. Er worden bij deze fotosessie geen familiefoto's gemaakt.

Wel wordt er gebruikt van diverse accessoires.

Wil je meer informatie? Stuur vrijblijvend een berichtje.


Bied je ook andere fotoshoots aan?


Nee, ik richt me echt op zwangerschap en baby's tot 1 jaar. Alleen zo kan ik mij voor de volle honderd procent geven. Ik maak alleen foto’s waar ik achter sta.


Reserveren


Voor vragen of een reservering maken kun je contact opnemen via het contactformulier of

stuur een mail naar info@milestonephotography.nl Ik help met veel plezier!

Hartelijk dank voor je interesse!


Staat jouw vraag er niet bij?


Neem dan contact met me op en ik help je graag verder!

Voor meer informatie stuur een mail naar: info@milestonephotography.nl


Van harte welkom in de fotostudio van Milestone Photography!


Wat vinden klanten van Milestone Photography?

Wat een mooie herinnering heb ik strakjes aan mijn zwangerschap met deze foto’s! Wat ben ik er blij mee!

Ik voelde me gelijk op mijn gemak tijdens de shoot en ook de studio geeft een heel fijn huiselijk gevoel.

Aanrader"

Mirjam Buijs"Super fijne en leuke shoot gehad bij Sietske met mijn dochter van 5 maanden! ze neemt echt de tijd ervoor en stelt jou en je kindje op haar gemak. Enorm veel keuze uit de leukste jurkjes

, haarbandjes en accesoires ! echt een aanrader! Bedankt Sietske we zijn super blij met de foto's!"

Ruby-jay

"we zijn afgelopen zondag geweest voor een cake smash. Wat was het leuk en fijn! We werden lief ontvangen en verder werdt er goed de tijd voor je genomen en keek ze goed hoe het met de kleine ging en wat ze wel en niet wilde. het overleg vooraf was ook erg fijn en echt een supergaaf decor

hele fijne ervaring !!"

CharissaVolg je Milestone Photography al op social media?

En blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ervaringen van klanten.

© Milestone Photography | Newborn fotograaf | Baby fotograaf | Cake Smash fotograaf | Baby fotostudio | Newbornfotografie |  Babyfotografie | Eerste verjaardag | Pasgeboren baby | Fotograaf Hellevoetsluis | Fotograaf Rotterdam| Fotograaf Voorne aan zee | Hellevoetsluis | Spijkenisse | Brielle | Rozenburg zh | Hoogvliet | Goeree-Overflakkee | Voorne aan zee | Fotostudio Hellevoetsluis | Fotostudio Rotterdam |                     Fotostudio voorne aan zee | Milestone Photography