Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Bij het gebruiken van de diensten van Milstone Photography gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden die door Milestone Photography zijn opgesteld.


De foto’s op www.milestonephotography.nl mogen alleen gebruikt worden door de fotograaf.

Bezoekers van deze website mogen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken.

 

Schade

Indien er schade ontstaat aan de apparatuur en randapparatuur van Milstone Photography door buitensporig gedrag van u en/of uw (kind)eren, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.

Bij opdrachten kan de fotograaf nooit aansprakelijk worden gesteld bij, van schade die direct of indirect ten gevolge van het uitblijven van resultaat ontstaat.

Bij opdrachten kan de fotograaf nooit aansprakelijk worden gesteld bij, lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden, elektrocuteren, etc. tijdens een fotosessie op locatie of in de studio.

Wanneer materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden verloren opnames, voor zover mogelijk, over gemaakt. Kosten die voortkomen uit het inhuren van modellen, voertuigen, visagist etc. worden niet door de fotograaf vergoed.


Wanneer een fotoshoot niet verloopt zoals gewenst kan geen aanspraak worden gedaan op Milstone Photography.

Ondanks de uiterste zorg die de fotograaf aan de correctheid en volledigheid van deze website heeft besteed, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst.


De fotograaf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt.


De fotograaf behoudt zich het recht voor om de informatie op de website ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.


Instellingen, organisaties of personen, die vinden dat geplaatste foto's op een of andere manier schade berokkenen aan hun identiteit of aan de andere kant, kunnen zich onder vermelding van gegronde redenen, melden. De fotograaf zal deze foto's, indien de redenen door hem gegrond worden verklaard, z.s.m. van de website verwijderen.


Afwijkingen van of aanvullingen op deze voorwaarden zijn alleen van kracht indien deze door de directie van de gebruiker schriftelijk zijn bevestigd.


Indien één of meerdere bepalingen van deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden vernietigd mochten worden, blijven de overige bepalingen van deze voorwaarden onverkort van toepassing. De gebruiker en de wederpartij zullen in onderling overleg vervangende bepalingen overeenkomen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de eventueel vernietigde bepalingen in acht genomen wordt.


Bij afspraken geldt te allen tijde dat wanneer de fotograaf door omstandigheden niet aanwezig kan zijn of verhinderd is, is Milstone Photography daar niet verantwoordelijk voor.


Achteraf kan er geen beroep op Milstone Photography worden gedaan op klachten van fotoafdrukken als de klant zelf afdrukken laat maken van foto’s vanaf een cd/dvd. Het is de klant zijn eigen verantwoordelijkheid dit bij een professionele drukker te doen, zo niet, dan is Milstone Photography niet verantwoordelijk voor de eventuele slechte afdrukken of schade hieraan. Dit geldt voor de kleur, scherpte en kwaliteit van de afdruk.


Locatie

De fotoreportage vindt plaats in de thuisstudio van Milstone Photography of op locatie. Houd u er echter rekening mee dat hiervoor reiskosten in rekening worden gebracht.


Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail info@milestonephotography.nl

Annuleren voor fotoshoots dient maximaal 48 uur voor de gemaakte afspraak gedaan te worden, is dit niet het geval, dan zal Milstone Photography 50% van de overeengekomen kosten van de fotoshoot in rekening brengen voor de wederpartij. (Uitzondering bij overlijden van de wederpartij e/o naaste familieleden)

Bij ziekte van de wederpartij dient de afspraak uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd te worden per email.


Publicatierecht en auteursrecht

De fotograaf behoudt het recht, foto's te gebruiken op haar internetsite www.milestonephotography.nl of elders te plaatsen als promotie van haar werk als fotograaf.

Het is niet toegestaan de foto’s, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze op internet te plaatsen, de aangeleverde foto’s van met logo mogen wel gedeeld worden op Social media.


Privacy & persoonsgegevens

Milestone Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of e-mailadres.

Openbaar maken of doorgeven aan anderen.


De klant mag de foto’s enkel gebruiken/publiceren/delen  mits de naamsvermelding en website van Milstone Photography op of nabij de foto geplaatst is.

De afnemer informeert de fotograaf vooraf waar foto's gepubliceerd gaan worden.


Eigendom en rechten

Milstone Photography heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/ of de inhoud van deze site te wijzigen.

Bij gebruikmaking van Milstone Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.


Milestone Photography is niet verantwoordelijk als de wederpartij om wat voor reden ook de algemene voorwaarden niet gelezen heeft. Bij gebruikmaking van de diensten van Milestone Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord

met deze voorwaarden.Volg je Milestone Photography al op social media?

En blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ervaringen van klanten.

© Milestone Photography | Newborn fotograaf | Baby fotograaf | Cake Smash fotograaf | Baby fotostudio | Newbornfotografie |  Babyfotografie | Eerste verjaardag | Pasgeboren baby | Fotograaf Hellevoetsluis | Fotograaf Rotterdam| Fotograaf Voorne aan zee | Hellevoetsluis | Spijkenisse | Brielle | Rozenburg zh | Hoogvliet | Goeree-Overflakkee | Voorne aan zee | Fotostudio Hellevoetsluis | Fotostudio Rotterdam |                     Fotostudio voorne aan zee | Milestone Photography